Kleine renovatiewerken Antwerpen

Door klein te denken kun je grote projecten realiseren. Wanneer je woont of werkt in regio Antwerpen, wil je optimaal gebruik maken van de beschikbare ruimte. Bij een groot renovatieproject zit je voor lange tijd met overlast. Ook kunnen de kosten hoog oplopen. Deel renovatie werkzaamheden op in kleinere delen, en behoud overzicht op de situatie. Voor kleine renovatiewerken in Antwerpen is Duna Build jouw partner. Op basis van een ruime ervaring en de juiste materialen, zorgt ons team ervoor dat je per ruimte kunt renoveren met een minimum aan overlast in en rond de woning. Op deze pagina geven we alvast een overzicht van de mogelijkheden.Bespaar tijd en kosten door kleine renovatiewerken in Antwerpen uit te laten voeren door Afbraakwerken Duna Build. Neem contact op voor een overzicht van de mogelijkheden.
Kleine renovatiewerken Antwerpen

Duna Build voor kleine renovatiewerken in Antwerpen

In Antwerpen is iedere vierkante meter goud waard. Soms moet dit goud wel even gepoetst worden, met renovatie in de woning kun je weer optimaal genieten van ieder woonhuis of kantoor in deze stad. Wanneer je niet het gehele pand onder handen wilt nemen spreken we bij Duna Build van kleine renovatiewerken in Antwerpen. In overleg met de klant zullen we een helder plan opstellen waarbij we rekening houden met aandachtspunten als:

  • Minimale overlast voor de bewoners en/of gebruikers.
  • Minimale overlast voor de omgeving.
  • Kosteneffectieve renovatie voor kleinere projecten.
  • Tijdsbesparing door efficiënt te werken.
  • Werkzaamheden worden afgestemd met de opdrachtgever, zo bepaal je zelf welke renovatiewerken je zelf wilt uitvoeren.
  • Hoogwaardige kwaliteit renovaties waar je lang van zult genieten.

Renovatie per ruimte

Je kunt een pand als geheel renoveren, maar vaak is dat niet nodig. Bij een eigen pand kan de woning of het kantoor per ruimte gerenoveerd worden. Dan is tijdelijk verhuizen naar een andere locatie doorgaans geen vereiste, je hoeft hooguit wat spullen van de ene naar de andere kamer te brengen. Daarmee bespaar je al direct geld uit op verhuiskosten. Dit zijn de ruimtes die bij kleine renovatiewerken in Antwerpen vaak aangepakt worden:

Woonkamer renoveren

Bij een grote renovatie zul je vaak moet uitwijken naar een tijdelijk onderkomen, wanneer alleen de woonkamer wordt gerenoveerd is dit meestal niet nodig. Zo kun je de woonkamer weer helemaal up-to-date maken. Bijvoorbeeld door vloerverwarming te plaatsen, de wanden te isoleren of een mooie haard te plaatsen.

Keuken renoveren

De keuken is voor velen het hart van de woning, en soms nog belangrijker dan de woonkamer. Het is ook bij uitstek een ruimte die onderhoud nodig heeft. Keukenrenovatie kan snel gerealiseerd worden, het is daarbij lang niet altijd nodig om de keuken in zijn geheel te vernieuwen.

Zolder verbouwen

De zolder wordt maar al te vaak onvoldoende benut. In plaats van opslagruimte kun je er met een kleine renovatie een extra slaapkamer van maken, of een kantoor om vanuit huis te werken. Vergeet ook niet de zolder te isoleren, daarmee kun je flink besparen op de stookkosten.

Kelder verbouwen

De kelder is goudmijntje onder de grond, die vaak niet optimaal gebruikt wordt. Niet alleen kun je met kelderisolatie de woning droog en warm maken, je kunt deze ruimte ook voor veel meer toepassingen gebruiken. Duna Build kan deze ruimte voor een compleet nieuwe bestemming gereed maken, waarbij zaken als mechanische ventilatie zeker aan de orde zullen komen.

Duna Build kan ook het voorbereidend werk uitvoeren. Zo kun je met een goede basis beginnen en zelf de kleine renovatiewerken in Antwerpen afmaken. Informeer vrijblijvend naar de werkzaamheden en kosten.