Sloopwerken Antwerpen: Professionele sloopdiensten voor bedrijven en particulieren

Welkom bij onze sloopdiensten in Antwerpen. Wij bieden professionele sloopdiensten voor bedrijven en particulieren in Antwerpen en omgeving. Wij hebben een uitgebreide ervaring in de sloopsector en zijn daarom de juiste partner voor al uw sloopprojecten.Onze diensten

Wij bieden een breed scala aan sloopdiensten aan voor bedrijven en particulieren in Antwerpen. Onze diensten omvatten:

 • Volledige sloop van gebouwen: Wij bieden sloopdiensten aan voor alle soorten gebouwen, of het nu gaat om een woning, een kantoorpand of een fabriek.
 • Sloop van betonconstructies: Wij hebben de juiste apparatuur en expertise om betonconstructies te slopen.
 • Asbestsanering: Wij zorgen voor de professionele verwijdering van asbest uit uw gebouw.
 • Bodemsanering: Wij voeren bodemsanering uit in geval van vervuiling door olie, chemicaliën of andere stoffen.

Onze aanpak

Wij hechten veel waarde aan een professionele aanpak van onze sloopdiensten. Wij gaan daarom als volgt te werk:

 1. Beoordeling van het project: Wij starten altijd met een beoordeling van het project om de omvang van het project te bepalen en om een kostenraming te maken.
 2. Veiligheid: Wij hechten veel waarde aan de veiligheid van onze medewerkers en de omgeving. Wij nemen daarom alle noodzakelijke veiligheidsmaatregelen.
 3. Sloopwerkzaamheden: Wij voeren de sloopwerkzaamheden uit volgens de afgesproken planning.
 4. Afvoer van afval: Wij zorgen voor de professionele afvoer van het afval en we recyclen waar mogelijk.

Onze apparatuur

Wij beschikken over de juiste apparatuur en gereedschappen om sloopwerkzaamheden efficiënt uit te voeren. Onze apparatuur omvat onder andere:

 • Sloopkranen: Wij hebben diverse sloopkranen beschikbaar voor verschillende soorten sloopwerkzaamheden.
 • Betonvergruizers: Wij hebben betonvergruizers om betonconstructies snel en efficiënt te slopen.
 • Asbest verwijderingsapparatuur: Wij hebben speciale apparatuur om asbest op een veilige en professionele manier te verwijderen.

Onze medewerkers

Onze medewerkers zijn allemaal gecertificeerd en hebben een uitgebreide ervaring in de sloopsector. Wij zorgen ervoor dat al onze medewerkers de juiste training krijgen om veilig en efficiënt te werken.

Waarom voor ons kiezen?

Wij zijn de juiste partner voor al uw sloopprojecten in Antwerpen en omgeving omdat:

 • Wij hebben een uitgebreide ervaring in de sloopsector
 • Wij beschikken over de juiste apparatuur en gereedschappen
 • Onze medewerkers zijn gecertificeerd en hebben een uitgebreide ervaring
 • Wij hanteren een professionele aanpak en hechten veel waarde aan veiligheid
 • Wij zorgen voor een professionele afvoer en recycling van afval
 • Klanttevredenheid is voor ons van groot belang en wij streven daarom altijd naar een hoogwaardige kwaliteit van onze diensten en een goede samenwerking met onze klanten.

Referenties

Onze klanten zijn tevreden over onze dienstverlening en dat laten zij graag weten. Hieronder een aantal referenties van klanten:

“De sloop van ons kantoorpand is professioneel uitgevoerd door dit bedrijf. Zij hielden rekening met de veiligheid van onze medewerkers en die van de omgeving. De sloopwerkzaamheden verliepen volgens planning en het afval werd op een professionele manier afgevoerd en gerecycled.”

“Dit bedrijf heeft onze oude fabrieksschuur gesloopt en asbest verwijderd. De medewerkers waren zeer professioneel en hielden rekening met onze wensen. Wij zijn zeer tevreden over de dienstverlening van dit bedrijf.”

Contact

Heeft u interesse in onze sloopdiensten of heeft u nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op. Wij staan u graag te woord en kunnen u adviseren over de mogelijkheden en kosten.

Conclusie

Wij zijn uw professionele partner voor sloopdiensten in Antwerpen en omgeving. Onze uitgebreide ervaring, professionele aanpak, juiste apparatuur en gecertificeerde medewerkers zorgen voor een hoogwaardige kwaliteit van onze diensten. Wij streven naar klanttevredenheid en een goede samenwerking met onze klanten. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie.